Nettbutikk fra A-Å

kurset

4 moduler 

Installasjon

Valg av hosting og plattform. Vi trykker på «Install» knappen, og fyrer domenet og hosting. Vi bygger et godt rammeverk for videre arbeid. Superviktig for et godt resultat. Vi begynner å legge opp noen produkter, kategorier for å få alt av rammer på plass.

Integrasjoner

Bring, Postnord, Bambora, Klarna, Visma, Fiken, MailChimp… Hva i alle dager skal vi velge? Hvodan kobler vi dette opp med nettbutikken. Morten viser sømløse muligheter så dette går rett og slett av seg selv.

Design og strategi

Vi legger på design og begynner å legge en strategi for hvordan nettbutikken skal se ut. Hva funker, hva funker ikke? Hvordan skal vi designe og ikke minst tilpasse dette for alle enheter. 

Lansering

Morten viser hvordan vi legger inn Facebook Pixel, Google Shopping, Google Analytics, Google Tag Manager. Nå nærmer vi oss lansierng, og vi skal snakke om strategi rundt annonsering, og hvordan sette opp dette. Hva funker, hva funker ikke? Lær hvordan sette opp perfekte annonser om vil gi deg en god start.

10 års erfaring

Bli bedre kjent med Morten

fri bruk av vår support

Hva trenger du?

Du trenger faktisk ingenting for å være med. Men det kan være lurt å ha et webhotell. Dette gjør at du kan prøve ut stegene mens du er sammen med Morten. Du vil også få tilgang til vår support GRATIS i hele perioden.

det ligger i deg

Noe av hva du lærer

Design og oppsett

Integrasjoner

Support

Annonsering

Feilsøke

GDPR og kjøpsvilkår

Våre hemmligheter

Rapportering og Google Analytics

Første episode 20.07.2019

Meld deg på i dag!

Kun 20 gratis plasser