Hei, jeg er Morten

Webdesigner, utvikler og digital markedsfører

En litt anderledes CV

Lang erfaring

Med lang erfaring fra salg og markedsføring gjennom eget selskap samt jobbet som ansatt i flere større selskap har jeg en ryggsekk med mye erfaring og kunnskap. Jeg har hjulpet en rekke kunder med å nå sine resultater og satt opp flere hundre landingssider, nettsider og nettbutikker. Ikke nok med det, så drifter jeg en rekke servere og gode tekniske løsninger for alle kunder jeg har hjulpet. 

Fremoverlent

For meg har utvikling alltid vært en viktig del av meg. Ikke bare innen for jobb, men også i det private. Der andre ser utfordringer ser jeg potensiale og løsninger. 

Hva kan jeg bidra med? 

Jeg kan brukes til det meste

Etter mange år fra forskjellige bransjer og yrker. Alt fra innkjøper fra IngramMicro , avdelingssleder Elkjøp /Lefedal til hundekjører har jeg bred  mye å kunne tilføre din bedrift. Etter erfaring av drift av egen selskap med et dyktig team rundt meg har gjort at over tid har jeg bygget opp en kompetanse og vet hva som funker! 

Webdesign (WordPress etc.)

Drift og vedlikehold av servere

Digital markedsføring, SEO, Google Ads, Facebook

Annonsering og konvertering

Strategi og gjennomføring av gode kampanjer

En god kollega med masse inspirasjon og motivasjon

Ryddig, punktlig og ærlig

Adobe Photoshop, HTML, HubSpot

Om meg

Mann på 33 år. Bor på et småbruk på Løddesøl samme med min familie. 2 barn og en frue. En glad og motivert person. Målrettet og ryddig type. En stor lidenskap for friluftsliv og ekspedisjoner. Dette er en arena jeg får ut driften av mestring i privatlivet. Har jobbet som hundekjører, guide og vandret Norge på langs. En reise som lærte meg mye om hvordan mitt eget hode fungerer. 

I arbeid er jeg en punktlig medarbeider som strever etter de beste resultatene. Og ting jeg ikke kan, har jeg et behov for å lære meg. 

Jeg jobber i dag i eget selskap som jobber med webdesign, utvikling og digital markedsføring. Jeg hjelper en rekke bedrifter rundt i Norge med å skape sine resultater. Jeg overvåker over 50 kampanjer på facebook og sørger for at disse konverterer. Jeg følger også opp flere av disse bedriftene på Google ads, samt SEO og innholdsutvikling. Vi er en komplett leverandør, noe som gjør at vi drifter alt fra severe, SMTP servere, vedlikehold av systemet, WordPress, betalingssløsninger, design av kampanjer (Adobe Photoshop) m.m

Så ønsker dere en inn i teamet deres som står på for deres resultater, og kommer inn som en frisk pust? Da burde vi ta en prat.  

 

Bosted

Arendal 

Telefon

412 76 603

Hvor har jeg jobbet?  

Elkjøp Trondheim 2005-2007

Selger

Elkjøp Sandvika 2007-2007

Selger

Elkjøp Skøyen 2007-2008

Avdelingsleder

Elkjøp Express 2008-2008

Butikksjef

Lefdal Ski 2009-2011

Avdelingssleder

Lefdal Ski 2009-2011

NK VHS

Norge på Tvers (Ekspedisjon) 2011-2011

Ekspedisjonsleder

Brightpoint Norway AS 2012-2013

Innkjøpsansvarlig

Norge på langs 2013-2013

Ekspedisjon 

Sabona Gård AS 2014-

Hundekjører

Sabona Gård AS 2014-

Fjellguide

Sabona Gård AS 2014-

Webdesign og utvikler (Freshweb.no)

Farm in Action 2014-2017

Miljøarbeider

Veien videre

Så mange kan spørre seg hvordan i alle dager kan jeg holde på med så mye samtidig, og hvordan kan jeg ha tid til mer? 

Etter å ha gått mange runder, og snakket med de rundt meg har jeg besluttet at jeg ønsker tilbake til hverdagen hvor jeg kan ha ferie, være med familie uten alt ansvaret som ligger på meg som leder av Freshweb. Selv om selskapet er i vekst, ønsker jeg å kunne trekke meg ut og gå tilbake til å være ansatt. Dette var en hverdag og tilværelse jeg trivdes mer med. 

Kundene jeg følger opp i dag kommer til å bli tatt godt vare på av mine partnere og vi har en god plan for hvordan dette kan løses. 

Dette gjør derfor at jeg har muligheten til å kunne ha en rask oppstart i nytt arbeid. 

Ikke nøl! Kontakt meg i dag.