Komplett nettbutikk fra A-Å som selger.

Vi skaper ikke bare nettbutikker, eller lar elementer ligger i tilfeldighetene. Vi skaper noe som faktisk funker og selger. Alt er nøye planlagt og skreddersydd for våre kunder. 

Vi leverer komplette nettbutikker utviklet med WooCommerce som grunnplattform. Vi har egne lynraske servere som alltid er oppdatert innen sin sikkerhet. Vi sørger så klart for at alt fra mail til utsending av pakker går sømløst. Alle våre nettbutikker leveres så klart med integrert løsning for Vipps, Visa, MasterCard, Bring, Postnord og mye mer. Skulle du ønsker å samkjøre dette med kassen i din butikk? Ikke noe problem. Vi fikser det!

 

Kontakt oss

Betalingsløsning

Vi er partnere av Bambora som sikkere markedets beste løsning for checkout. Vipps, kort og faktura. 

l

Fraktavtaler

Har du ikke fraktavtale? Da hjelper vi deg med å finne den beste løsningen for din virksomhet

Integrasjon

Vi legger så klart inn integrasjon mellom Visma, Fiken, PostNord, Bring og mye mere.

Google & Facebook

Så klart snakker vårt system sammen med alle plattformer for analyse og markedsføring.

Konvertering

Vi sørger så klart for at de som faktisk besøker nettsiden din, konverterer til kunder eller leads.

g

Tilpassninger

Ingenting er umulig. Vi tilpasser design, layout og løsninger så det passer perfekt til din bedrift.

u

Support & Rådgivning

Vi er med deg hele veien. Med nyttige råd og support som strekker seg det lille ekstra.

Gode løsninger

Sammen legger vi gode løsninger og strategier som funker. Vi er dyktige sparringspartnere. 

Det beste er i skyene

Alle våre nettbutikker ligger trygt plassert i vår VPS løsning. Vi har valg denne løsningen for våre kunder for å kunne jobbe med et skalerbart system. Vi kan vokse i takt med våre kunder. En annen viktig faktor er så klart fart! Vi mener at farten på nettbutikkene har mye å si for brukeropplevelsen. Derfor er alle våre nettbutikker inkludert CDN ( Content Delivery Network). Det betyr at nettbutikkens bilder og tekst lagres over hele internett. Så vil den den dra frem filene som er nærmeste dine kunder. Bare for å gi det lille sekundet raskere lastetid. For vi vet hvor viktig det er. Derfor mener vi det beste er i skyene.

Vi tar sikkerheten på alvor

Vi vet hvor viktig god sikkerhet er. Dette er også en grunn til at vi selv har ansvaret for nettbutikkens server. Dette gjør at vi har full kontroll hele tiden, og vi kan holde systemet oppdatert og vedlikeholdt hele veien. Bare for å være sikker, så tar vi backup av backupen hver dag. Ikke nok med det, men ingen av våre backups ligger på samme server, eller land. Ganske sikkert om vi må få si det selv! Hos oss er du er trygge hender. 

u

Hvor lang er leveringstiden?

Dette vil variere veldig fra hvor stor nettbutikken er (antall varer) , hvor kompleks systemet skal være og ikke minst, hvor stor pågangen er. Men vi har som mål å kunne leverer et solid utkast etter kun 5-7 dager. 

u

Er det enkelt å flytte over til dere?

Så klart! Vi klarer å flytte varer fra de fleste nettbutikker og kasseløsninger. Synes du det virker skummelt? Vi gjør det gjerne for deg.

u

Kan jeg bruke eget domenenavn

Du velger selv hvilket domenenavn du ønsker å bruke. Du forteller bare oss hvilket domenenavn du ønsker, så fikser vi resten.

Markedsføring som selger

For oss er det viktig at våre kunder er fornøyd. Etter mange år i bransjen vet vi noen ting om det å holde våre kunder fornøyd. Det første på listen vår er at kunden skal føle seg godt tatt vare på og at det skal lønne seg å bruke oss. Derfor har vi lang erfaring på digital markedsføring. Innholdsutvikling, annonsering, Google, Facebook, SEO, UX design, funnel/strategier og mye mer. For våre kunder er vi en naturlig sparringspartner når det kommer til å skape resultater på nett samt bruke annonsekronene mer lønnsomt.